Banden wisselen/balancerenbanden
Heeft u problemen met uw banden en wilt u deze wisselen/balanceren? Geen probleem! Onze gediplomeerde medewerkers kunnen u deskundig verder helpen. Neem contact op met ons via de contact pagina of info@cartradenl.com voor meer informatie en/of een afspraak.

Grote- en kleine beurt

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt worden 45 essentiële punten gecontroleerd. Van de carrosserie en de remmen tot de schokdempers en de uitlaat.
Een grote beurt is eigenlijk een uitbreiding van de ‘kleine’ onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Een vaste omschrijving van de grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend. Zo schrijft de ene fabrikant voor dat naast het standaard onderhoud bij 60.000 km ook de bougies en het luchtfilter moeten worden vervangen. En de andere fabrikant dat na 80.000 km de remvloeistof en de koelvloeistof ververst dienen te worden.

onderhoud

Spuitwerk
Wij doen aan professionele spuitwerk om zo uw auto een complete nieuwe look te geven of om lakschade te herstellen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren op dit gebied en zo kunnen wij kwaliteit garanderen.

bob-zahn-my-car-didn-t-start-this-morning-cartoon